Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک بازیگر تلویزیون گفت: سروش صحت با وجود اینکه بامن و آثارم آشناست، اما تاکنون نشده که برای گفت‌وگو در برنامه کتاب باز با من تماس داشته باشد و یا حتی در ارتباط با کتاب‌هایم نقدی به میان آورد.

رضا فیاضی در گفت‌وگو با میزان پیرامون آخرین فعالیت‌های خود گفت: چندی پیش پویشی را در راستای حمایت از آثار نویسندگان ایرانی با شعار ایرانی کتاب ایرانی بخوان را راه اندازی کردم تا به واسطه آن بتوانم به نوبه خود جریان نقد ادبیات را که تاثیر بسزایی در قلم نویسندگان ایرانی خواهد داشت گوشزد کنم همچنین یادآور شوم ما در زمینه نگارش کتاب آثار فاخر بسیاری از نویسندگان ایرانی داریم که برای دیده و خوانده شدن نیاز به حمایت دارند و در این صورت است که نویسندگان ترغیب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از تلویزیون اینجا کلیک کنید

وی در هیمن راستا ابراز کرد: خلاقیت‌های بسیاری را در عرصه نویسندگی داریم که قلم بزنند همچنین ما متاسفانه برنامه‌ای در راستای نقد و بررسی ادبیات به ویژه در بحث کتاب و نویسندگان ایرانی نداریم فقط یک برنامه با نام کتاب باز از رسانه ملی پخش می‌شود که سروش صحت اجرای آن را برعهده دارد و جا دارد بگویم او با وجود اینکه بامن و آثارم آشناست، اما تاکنون نشده که برای گفت‌وگو در برنامه کتاب باز با من تماس داشته باشد و یا حتی در ارتباط با کتاب‌هایم نقدی به میان آورد.

وی با بیان اینکه در جهت تعالی بخشی به حوزه ادبیات و قلم نویسندگان این مرز و بوم می‌طلبد برنامه‌ای را در راستای نقد، بررسی و تفکیک آثار ادبی و نویسندگان ایرانی حتی در فضایی تبلیغ گونه داشته باشیم اظهار داشت:
چندی پیش شبکه امید مجموعه داستانی خوش برگ با محوریت معرفی کتاب‌های حوزه کودک و نوجوان را روی آنتن برد که قصه آن درباره شخصی به نام حکمت بود که همراه دختر و نوه هایش رستورانی راه‌اندازی کرده بودند و در آن رستوران به معرفی کتاب می‌پرداختند در واقع خوش برگ برنامه‌ای بود که به دلیل عدم تبلیغات و اطلاع‌رسانی درست آن طور که باید دیده نشد در صورتی که خوشبرگ برنامه‌ای مفید در راستای حوزه کودک، نوجوان و ادبیات به شمار می‌رفت در این برنامه قصد داشتم کتاب خود با نام تتو من را به نوجوانان معرفی کنم که این اتفاق نیفتاد، قهرمان کتاب من یک دختر ۱۴ ساله و نابغه ریاضی بود که خانواده سنتی دارد روزی تتو پروانه را می‌بیند و عاشقش می‌شود اما...

وی که در زمینه اجرا نیز تبحر دارد درباره مولفه‌های موثر و مورد نیاز برای یک اجرای موفق گفت: فرهنگ، سطح دانش و آگاهی مجری از موضوعی که پیرامون آن اجرا خواهد داشت، در کنار مواردی، چون تسلط کافی به زبان و ادبیات فارسی، توانایی بهره گیری صحیح از واژگان مختلف، تسلط به بداهه گویی، سواد کافی و مختص به موضوع و محتوای برنامه، از مولفه‌هایی هستند که می‌توانند به نوعی تضمین‌کننده موفقیت یک مجری در زمینه اجرا باشند.

فیاضی ادامه داد: از مدیریت جدید رسانه ملی انتظار می‌رود باید و نباید‌های ساختاری رسانه ملی را در راستای تولیدات نمایشی بازبینی کند و زمینه بستر مناسبی را برای تولید سریال‌های فاخر ایرانی با تِم فرهنگ و ادبیات ایرانی را ایجاد کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار تلویزیون صدا و سیما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار تلویزیون صدا و سیما نویسندگان ایرانی برنامه ای کتاب باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۶۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • روایت خسروپناه از سجایای اخلاقی محمدرضا سنگری
  • نکوداشت محمدرضا سنگری در دزفول
  • معلم علمدار مبارزه با جهل و معمار هویت کشور است
  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • بدرود آقای پل استر
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها