Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه نسیم به سؤالی درباره ممنوع‌الکاری سروش صحت واکنش نشان داد و گفت: بازپخش سریال‌های او از تلویزیون این نکته را ثابت می‌کند که سروش صحت ممنوع‌الکار نیست. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ سیدمحمدرضا امجدی مدیر پخش، مرتضی جاسبی مدیر گروه تولید، احسان محمدنژاد مدیر تولید و فنی شبکه و امیرعباس اشرف به عنوان مدیر تأمین، سیدمحمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم را در نشست خبری امروز همراهی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خوشرو بعد از پاسخگویی به تماس مخاطبان در سامانه 162، گفت: برای خودم جالب بود که مخاطبان برنامه را با شناسنامه اثر می‌شناختند؛ واقعاً تعامل با مخاطب، تجربه خوبی است. در عصر رسانه‌های تعاملی‌تر این مهم را باید جدّی گرفت و ظرفیت و دیدگاه مخاطبین را دریافت کرد. 

جاسبی مدیرگروه تولید این شبکه تلویزیونی خاطرنشان کرد: از ابتدا مشخص بود، نسیم شبکه تأمینی است اما با برنامه‌ریزی که صورت گرفت و مسیری که دنبال شد ابتدا با برنامه‌های کوتاه و بعد دنباله‌دار همچون «خندوانه»، برنامه‌هایی از این دست تولید شد.

وی افزود: هدف ما از ایجاد برندها، این است که آن برند حفظ شود. سِیر شبکه نسیم را ملاحظه کنید می‌بینید برنامه‌ها در فصولِ متعدد پیگیری شدند که در هر دوره آسیب‌شناسی شده‌اند و الان هم اگر برنامه‌ای مورد استقبال قرار بگیرد آن برنامه ادامه پیدا می‌کند. 

امیرعباس اشرف مدیر گروه تأمین شبکه نسیم صحبت‌ها را این‌گونه ادامه داد: شبکه نسیم به دنبال مأموریتی که سازمان صداوسیما درنظر گرفته، شبکه نشاط و سرگرمی است. ما به میراث و آرشیو سازمان دسترسی داریم و سعی می‌کنیم کنداکتور پویایی را در معرضِ نگاه مخاطب قرار دهیم. البته این برنامه‌ریزی و کنداکتور متناسب با ایام و مناسبت‌های تقویمی، نگاه و سویهِ ویژه‌تری به خود می‌گیرد. 

امجدی مدیر پخش شبکه نسیم افزود: ما همیشه در چیدمانِ پخش تلاش کرده‌ایم شادی و نشاط حفظ شود. مشکلاتی را در زمان‌های خاص، این چینش و ترکیب پخش دچار بحران می‌شود. چون ما صاحبِ کنداکتوری هستیم که برنامه زنده ندارد. مجری باید باشد که به کنداکتور فرصت دهد؛ خیلی سخت است مخصوصاً در مناسبت‌های ملی و مذهبی. 

وی خاطرنشان کرد: معمولاً کنداکتور شبکه نسیم پرریتم است و سعی کردیم در هر زمان که مخاطب بیننده شبکه ما می‌شود نکته‌ای دستگیرش شود که مخاطب پروپاقرصِ شبکه ما باشد. مخاطبینی که امروز با آنها صحبت کردم و تماس داشتند تکرارها را دوست داشتند و از پخشِ به موقع مقرر برنامه و بازپخش آن راضی بودند. 

محمدنژاد مدیر تولید و فنی شبکه نشاط و سرگرمی در ادامه به فضایِ فرمی برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: شبکه نسیم علاوه بر توجه به حوزه محتوایی سعی کرده در حوزه فرم قدم‌های بلند و مهمی بردارد. همواره در تلاش بوده همپای محتوا جلو برود. اواسط سال 1397 بود که به لطف دوستان در مرکز توسعه و فناوری رسانه ملّی جزو اولین شبکه‌هایی بودیم که در حوزه پخش دیجیتال و هم سیگنال‌رسانی، HD شدیم. 

طرح تحولی صداوسیما در شبکه نسیم به کجا می‌رسد؟

خوشرو در پاسخ به سؤالی درباره طرح تحولی رسانه ملّی و تحول در شبکه نسیم گفت: ما باید محتوای قابل اعتنایی را برای مخاطب عرضه کنیم. در حوزه سرگرمی چندین برند را در ذهن داریم؛ در حوزه طراحی برندهای جدید این راهبرد مد نظر است که با رویکرد محتوایی تر به برنامه‌ها بپردازیم ما قائل به سرگرمی فقط برای سرگرمی نیستیم. بلکه سرگرمی باید محتوایی هم عرضه کند.

وی ادامه داد: ما چندین برند را در دستور کار قرار دادیم که به مرور یک به یک را روی آنتن می‌بینیم. از جمله برنامه‌هایی که زودتر روی آنتن می‌روند «طنزستان» است که با کمک استان‌ها شکل گرفته است.

مدیر شبکه نسیم تصریح کرد: آیتم‌های طنز نمایشی هم داریم، «جواهر سرخ» به زودی به آنتن می‌رسد. مسابقه‌های محتوایی داریم که بازطراحی برای برخی مسابقه‌ها انجام می‌شود.

پخش فصل جدید «کودک‌شو» از فصل پاییز

مرتضی جاسبی مدیر گروه تولید شبکه در ادامه از ساخت فصل جدید «کودک شو» خبر داد و اعلام کرد که اگر شرایط به خوبی پیش برود، ان‌شاءالله در فصل پاییز فصل جدید این برنامه تلویزیونی را روی آنتن شبکه نسیم خواهیم داشت. 

توقف «کتاب باز»!

خوشرو مدیر شبکه نسیم در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم درباره توقف برنامه «کتاب باز» گفت: «کتاب باز» یکی از سرمایه‌های سازمان است و حتماً حفظ می‌شود. برخی از رسانه‌ها کمی عجله دارند. هر برنامه‌ای چالش‌هایی دارد. چالش‌هایی پیش روی برنامه‌ای مثل "تهمتن" هم وجود دارد که علاوه بر اینکه برنامه خوب و جذاب است اما چالش هم دارد. آن برنامه هم همینطور است چند نکته دارد که تاکنون 250 قسمت از آن پخش شده و خستگی زیاد داشته است، برخی از عوامل هم سر کار دیگری‌اند. ما هم نکاتی داریم، باید نگاه‌هایی به آن در فرم و محتوا اضافه شود و سازمان هم درگیر تحولات است.

وی اضافه کرد: قبول داریم این فاصله بیش از یک سال شده است اما برنامه‌های دیگر مثل "خندوانه" هم به وقفه‌های طولانی خورده‌اند. اما نمی‌خواهیم برنامه آسیب ببیند، خیلی پیگیریم که به جمع بندی قاطع برسیم، در این حوزه برنامه‌های دیگری هم داریم.

ممنوع‌الکاری سروش صحت صحت دارد؟

خوشرو در پاسخ به سؤال دیگری از خبرنگار تسنیم درباره اینکه، وقفه و توقف برنامه «کتاب‌باز» را بسیاری به ممنوع‌الکاری سروش صحت ربط دادند چنین نکته‌ای وجود دارد یا نه؟ توضیح داد: ایشان که ممنوع الکار نیستند در فضای رسانه‌ای کار می‌کنند، در شبکه تماشا اسفندماه سریال "پژمان" از او را پخش کردیم. اما بحث خود برنامه است که چطور می‌تواند اهداف را محقق کند.

مدیر شبکه نسیم در ادامه به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم درباره تعیین تکلیف ادامه «تهمتن» و اینکه آیا تجهیزات مسابقه به لوکیشن دیگری انتقال پیدا خواهد کرد، توضیح داد:  قرارداد این برنامه تمام شده است. مالک آن لوکیشن هم می‌خواهد کار دیگری داشته باشد قراردادهایی را با نمایشگاه‌ها بسته‌اند و هنوز نتوانسته‌ایم برای فصل دوم برنامه قرارداد ببندیم. البته پیچیدگی‌های سازه برنامه کار را سخت کرده اما در صورت یافتن فضا برای برقراری سازه، «تهمتن» راه می‌افتد که پیگیریم. 

برنامه‌های محرم شبکه نسیم

جاسبی در ادامه درباره دیگر برنامه‌ها تصریح کرد: بعد از دهه اول محرم برنامه‌های جدیدی را داریم از جمله برنامه «آب و آتش» که در دهه سوم مرداد می‌توانیم روی آنتن ببینیم. سری جدید مسابقه «هوش برتر» هم به آنتن می‌رسد. سعی داریم در این باره زمانی 20 مرداد تا پایان شهریور در عین اینکه فضای ماه صفر حفظ شود برنامه‌هایی را هم روی آنتن داشته باشیم.

امیرعباس اشرف مدیر تامین برنامه شبکه نسیم در ادامه درباره پرهیز از موازی کاری با دیگر شبکه‌ها عنوان کرد: بازخوردی که از مخاطب گرفته می‌شود، شبکه و کنداکتور ما خیلی فشرده است و فقط می‌توانیم گزیده‌ها و بخش‌هایی از یک فیلم و سریال را پخش کنیم که خاطره انگیز باشد.

خوشرو درباره مدیریت فضای مجازی گفت: بخشی از این فضای وایرالی به جذابیت آثار مربوط می‌شود. از منظر حاکمیت، فضای مجازی پروتکل‌ها و محدودیت‌های خود را دارد که ما هم به آنها می‌پردازیم. نظارتی هست، کنترل می‌شود و اگر خطایی باشد تذکر داده می‌شود و این‌ها به این دلیل است که برنامه‌های شبکه عمدتاً توسط افراد خارج از سازمان مدیریت می‌شوند.

مدیر شبکه نسیم در ادامه درباره گران قیمت بودن برخی برنامه‌ها یادآور شد: برخی از برنامه‌های ما این چنین است که با حامیان مالی پیش می‌رود که به دلیل وجود برخی برندها امکاناتی را فراهم کرده‌اند. ما از آنها به نوعی حمایت می‌کنیم چون از تولیدکنندگان داخلی حمایت می‌کنند. با آنها همراهی صورت می‌گیرد و بخشی از هزینه‌ها را هم به عهده می‌گیرند. اما شبکه بنابر عرف و قرارداد سازمان پیش می‌رود و رقم غیر عرف نمی‌دهد.

وی در پایان درباره ساخت برخی برنامه‌های موازی در شبکه‌ها عنوان کرد: برنامه‌هایی که گل می‌کنند و موفق هستند تکرار می‌شوند ما هم در شبکه نسیم این کار را انجام می‌دهیم و از موفقیت‌ها استفاده می‌کنیم دیگران هم طبیعتاً این کار را انجام می‌دهند.

فعالیت دوربین مخفی صدا و سیما در شبکه نسیم/ مجری تلویزیون در تله‌کابین از «صعود» می‌گویداولین تصویر از بازیگر نقش «سلمان فارسی»/ آغاز تصویربرداری بزرگترین سریال تلویزیون در شهرک دفاع مقدسرقابت پایاپایِ صدرنشینِ نظرسنجی تلویزیون با «ستایش»!پاسخ پیمان جبلی به ادامه ساخت سریال‌ها و انتقادها به آگهی‌های بازرگانی/ ماجرای سوءتفاهم در دانشگاه شریف چه بود؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سروش صحت دورهمی خندوانه شبکه نسیم رسانه ملی دورهمی خندوانه شبکه نسیم رسانه ملی مدیر شبکه نسیم شبکه نسیم شبکه نسیم برنامه هایی برنامه ها روی آنتن سروش صحت کتاب باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از برنامه‌های جدید این انتشارات برای تولید محتوا و کتاب ویژه گروه سنی کودک و نوجوان گفت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، عباس محمددینی، مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره وضعیت کتاب کودک و نوجوان و انتشارات کانون گفت: وضعیت ادبیات کودک و نوجوان در حال حاضر وضعیت مطلوب و بدون مشکلی نیست که بتوان روی آن بحث و اظهار کرد. ادبیات در چند سال اخیر در صنعت نشر، تولید محتوا و کتاب‌سازی دچار افول شده به‌ویژه این ضعف در حوزه ادبیات کودک و نوجوان نیز دیده می‌شود. یکی از مشکلات نیز مراجعه ناشران به ترجمه است که از 25 سال پیش تاکنون با رفتن تمام توان ناشر به این سمت، به ضعف مؤلفان و آثار تألیفی برای گروه سنی کودک و نوجوان انجامیده است.

بازگشت به تألیف

او ادامه داد: در این چند سال که ناشران نگاه‌شان به سمت تالیف بازگشت، اما به دلیل همان ضعف، این صنعت هنوز به مطلوبیت خود نرسیده است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و انتشارات آن نیز با نگاهی که به بازار و مخاطب خود دارد و با توجه به ریز موضوعاتی که مخاطب در صنعت ترجمه داشته، دوباره به سمت تألیف بازگشته است تا بتواند آن مطلوبیت از دست رفته را برای نشر و ادبیات کودک و نوجوان به صورت بالادستی ایجاد کند.

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون گفت: ما در حال تلاش هستیم و به نویسندگان نوقلم و مؤلفان کودک و نوجوان عرصه می‌دهیم تا بتوانند فعالیت کنند و به محصول برسند، تا آن قوت ایجاد شود و در چند سال آینده بتوانیم به مطلوبیت خود برگردیم.

محمددینی همچنین به ملاک و معیار‌هایی که برای نشر مدنظر قرار می‌گیرد، اشاره کرد و افزود: ادبیات در پایان قرار است یک کودک را برای حضور در اجتماع بسازد و نیازمند تعهد است تا بتواند کودک متعهد بسازد. ادبیات در واقع زیربنا و پایه اصلی است و این زیربنا نمی‌تواند در اختیار آدم‌های غیرمتعهد قرار گیرد. از سوی دیگر تخصص است؛ ادبیات کودک و نوجوان یک امر بسیار تخصص محور است و نمی‌تواند در اختیار افرادی قرار گیرد که تخصص ندارند. این تخصص حتی به روان‌شناسی کودک و نوجوان، نظام‌های تربیتی و... نیز برمی‌گردد.

از «سیمرغ» تا «قاف»؛ طرح‌های جدید کانون برای خلق ادبیات بومی

او با اشاره به اینکه کانون عرصه را برای مؤلفان و مصنّفان متخصص ایجاد کرده است تا بیایند و کار کنند، گفت: انتشارات کانون در گذشته به صاحب قلم بودن افراد تأکید داشت، ما نیز این امر را لازم می‌دانیم، اما به صاحب قلم‌های تازه نفس و کسانی که این امکان برای‌شان تاکنون فراهم نشده بود، نیز اجازه می‌دهیم تا بیایند و در ورطه امتحان قرار گیرند و در حوزه‌های کارشناسی مشغول شوند. تاکنون چند حوزه کارشناسی فعال کرده‌ایم تا آثار این نویسندگان را مورد پالایش قرار دهند و از سوی دیگر اثرشان به همراه متخصصان متعهد و متعدد دیده و سنجیده شود تا هم کارهای‌شان دیده شود و هم مشغول به کار شوند.

انتشار کتاب‌های تعاملی

محمددینی اضافه کرد: در کتاب‌های ترجمه نیز به این سمت می‌رویم تا آثار با تعهد و تخصص را انتخاب کنیم و از مؤلفانی بهره گیریم که در بخش ترجمه حائز این ویژگی‌ها هستند. ما کتاب‌هایی داریم که خاص هستند؛ بنابراین به سراغ مؤلف مترجمانی می‌رویم که ما را به خواسته خود برسانند. در حال حاضر آثار ترجمه در بازار نشر بسیار زیاد است، ضمن اینکه ما در کانون دغدغه رقابت با کسی را نداریم؛ زیرا می‌خواهیم خلأها را پر کنیم و در این پازل نیز به سراغ جاهای خالی رفته‌ایم. وقتی می‌بینیم دیگر انتشاراتی‌ها غایت خود را روی ترجمه گذاشته‌اند، ما به سمت ترجمه‌های بسیار خاص می‌رویم که کار بزرگی در دنیا انجام می‌دهند. در واقع به سراغ آثاری می‌رویم که انتشارات دیگر به خاطر هزینه و یا به دلیل حقوق مؤلف به آن ورود پیدا نمی‌کنند.

او در پاسخ به این سوال که برای کانون بحث ادبیات اهمیت دارد یا وجه بازی و سرگرمی، توضیح داد: در حال حاضر ما چند پروژه همزمان داریم که کتاب‌های‌مان همراه با بازی، سرگرمی و عروسک است. برای آینده نیز کتاب‌های تعاملی را در نظر داریم. این‌ها اصول و جذابیت‌هایی است که در بازارپردازی غیرمحتوایی برای کودک انجام می‌شود. ما در بحث ادبیات نوجوان نیز در حال ورود هستیم تا کتاب‌های‌مان واقعیت افزوده داشته باشند و نوجوانان بتوانند وارد تعامل شوند و برای محتوا و کتاب شاخ و شونه بکشند تا محتوا را بهتر کنند و یا داستان را به سمتی که دوست دارند پیش ببرند.

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون تصریح کرد: پیش از این در این بخش ضعف‌هایی وجود داشت، چرا که محتوای کتاب جامد است نه سیال و این کتاب بود که برای محیط خود تعیین تکلیف می‌کرد و مخاطب نیز آن را می‌پذیرفت. بسیاری از مخاطبان امروز نیز همچنان به همین سو گرایش دارند. اما در حال حاضر بسیاری از کتاب‌ها صوت، عروسک و بازی با خود به همراه دارند و حتی بعضی از این کتاب‌ها سرگرمی با خود به همراه می‌آورند و روی سکوها می‌روند. حتی گاهی تعامل دارند و از مخاطب می‌خواهند تا ادامه داستان را پیش ببرد و یا این‌که تعیین و تکلیف کند. در واقع کتاب‌ها امروز از جماد خارج شده و به سیالیت ورود کرده‌اند. انتشارات کانون نیز در حیطه عملیاتی خود در حال نگارش این موضوع است تا به‌زودی انجام شود.

برنامه‌های جدید کانون برای کتاب‌های صوتی

محمددینی درباره کتاب‌های صوتی و استفاده از صداها و چهره‌های شناخته شده در تولید این آثار نیز توضیح داد و گفت: انتشارات کانون به سمتی می‌رود که سکوی خاص خودش را در این بخش داشته باشد. ما پیش از این در بخش کتب صوتی فعالیت‌هایی داشتیم و برای تولید این کتاب‌های صوتی به سراغ هنرمندان رفتیم، اما در دوره جدید به سراغ خوانش اثر از سوی خود مؤلف رفته‌ایم و در سوی دیگر نیز به دنبال استعدادسنجی در صداهای خوب میان کودکان در مراکز کانون هستیم. خوشبختانه استعدادهای بسیار شاخصی هستند و حتی برخی از آن‌ها در مراکز صداوسیما نیز مشغول به کارند.

او در ادامه و در پاسخ به پرداخت حق مؤلف در کتاب‌های الکترونیکی نیز گفت: در این مورد ما از برنامه‌های قراردادی که قبلاً امتحان خود را پس داده‌اند، استفاده می‌کنیم و بسیار دقیق و با وسواس این کار را انجام می‌دهیم تا حقی از مؤلفی ضایع نشود.

عرضه هزار عنوان کتاب کودک و نوجوان در غرفه کانون

محمددینی در پایان سخنان خود درباره غرفه کانون در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: در نمایشگاه، امسال هزار عنوان کتاب داریم. تعدادی کتاب نیز چاپ اولی هستند. از همه دعوت می‌کنم تا در نمایشگاه کتاب  تهران به غرفه کانون سر بزنند. در طول مدت نمایشگاه  ما هر روز پذیرای یکی از بزرگان ادبیات کودک و نوجوان خواهیم بود. رونمایی از کتاب نیز از دیگر برنامه‌های کانون در این ایام است.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • «هفت» از امشب روی آنتن می رود /موضوع سینمای‌ جنایی
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • «هفت» از امشب راهی آنتن می‌شود/ بررسی موضوع جنایی
  • دومین دور مناظرات شنبه ۱۵ اردیبهشت روی آنتن شبکه خاوران
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • نگاهی به بی‌بدن|متهمان ردیف اول قتل که قاتل نیستند!