Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@22:33:00 GMT

آیا سروش صحت ممنوع الکار است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۹۵۸۳۱

آیا سروش صحت ممنوع الکار است؟

مدیر شبکه نسیم با اشاره به اینکه سریال‌های سروش صحت بازپخش می‌شود بیان کرد که او ممنوع‌الکار نیست.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم در نشست مدیران این شبکه که امروز یکشنبه ۱۲ تیر ماه در اداره کل روابط عمومی صداوسیما برگزار شد در سخنانی درباره برنامه‌های جدید این شبکه مطرح کرد: در حوزه طراحی برندهای جدید این راهبرد مد نظر است که با رویکرد محتوایی تر به برنامه‌ها بپردازیم ما قائل به سرگرمی فقط برای سرگرمی نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلکه سرگرمی باید محتوایی هم عرضه کند.

وی ادامه داد: ما چندین برند را در دستور کار قرار دادیم که به مرور یک به یک را روی آنتن می‌بینیم. از جمله برنامه‌هایی که زودتر روی آنتن می‌روند «طنزستان» است که با کمک استان‌ها شکل گرفته است.

خوشرو تصریح کرد: آیتم‌های طنز نمایشی هم داریم، «جواهر سرخ» به زودی به آنتن می‌رسد. مسابقه‌های محتوایی داریم که بازطراحی برای برخی مسابقه‌ها انجام می‌شود.

ساخت فصل جدید «کودک شو»

مرتضی جاسبی مدیر گروه تولید شبکه در ادامه از ساخت فصل جدید «کودک شو» خبر داد.‌

خوشرو در ادامه درباره توقف برنامه «کتاب باز» عنوان کرد: «کتاب باز» یکی از سرمایه‌های سازمان است و حتماً حفظ می‌شود. برخی از رسانه‌ها کمی عجله دارند. هر برنامه‌ای چالش‌هایی دارد. چالش‌هایی پیش روی تهمتن هم وجود دارد که علاوه بر اینکه برنامه خوب و جذاب است اما چالش هم دارد. آن برنامه هم همینطور است چند نکته دارد که تاکنون ۲۵۰ قسمت از آن پخش شده و خستگی زیاد داشته است، برخی از عوامل هم سر کار دیگر هستند. ما هم نکاتی داریم، باید نگاه‌هایی به آن در فرم و محتوا اضافه شود و سازمان هم درگیر تحولات است.

وی اضافه کرد: قبول داریم این فاصله بیش از یک سال شده است اما برنامه‌های دیگر مثل خندوانه هم به وقفه‌های طولانی خورده‌اند. ولی نمی‌خواهیم برنامه آسیب ببیند، خیلی پیگیریم که به جمع بندی قاطع برسیم، در این حوزه برنامه‌های دیگری هم داریم.

سروش صحت ممنوع الکار نیست در فضای رسانه‌ای کار می‌کند

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به سوالی درباره سروش صحت و ممنوع الکاری وی تصریح کرد: ایشان که ممنوع الکار نیستند در فضای رسانه‌ای کار می‌کنند، در شبکه تماشا اسفند ماه سریالی از او را پخش کردیم. اما بحث خود برنامه است که چطور می‌تواند اهداف را محقق کند.

خوشرو درباره برنامه «تهمتن» نیز یادآور شد: قرارداد این برنامه تمام شده است. مالک آن لوکیشن هم می‌خواهد کار دیگری داشته باشد قراردادهایی را با نمایشگاه‌ها بسته‌اند و هنوز نتوانسته‌ایم برای فصل دوم برنامه قرارداد ببندیم.

جاسبی در ادامه درباره دیگر برنامه‌ها تصریح کرد: بعد از دهه اول محرم برنامه‌های جدیدی را داریم از جمله برنامه «آب و آتش» که در دهه سوم مرداد می‌توانیم روی آنتن ببینیم. سری جدید مسابقه «هوش برتر» هم به آنتن می‌رسد. سعی داریم در این باره زمانی ۲۰ مرداد تا پایان شهریور در عین اینکه فضای ماه صفر حفظ شود برنامه‌هایی را هم روی آنتن داشته باشیم.

امیرعباس اشرف مدیر تأمین برنامه شبکه نسیم در ادامه درباره پرهیز از موازی کاری با دیگر شبکه‌ها عنوان کرد: فیدبک و بازخوردی که از مخاطب گرفته می‌شود، شبکه و کنداکتور ما خیلی فشرده است و فقط می‌توانیم گزیده‌ها و بخش‌هایی از یک فیلم و سریال را پخش کنیم که خاطره انگیز باشد.

تذکر به خطاهای وایرالی

خوشرو درباره مدیریت فضای مجازی گفت: بخشی از این فضای وایرالی به جذابیت آثار مربوط می‌شود. از منظر حاکمیت، فضای مجازی پروتکل‌ها و محدودیت‌های خود را دارد که ما هم به آنها می‌پردازیم. نظارتی هست، کنترل می‌شود و اگر خطایی باشد تذکر داده می‌شود و این‌ها به این دلیل است که برنامه‌های شبکه عمدتاً توسط افراد خارج از سازمان مدیریت می‌شوند.

مدیر شبکه نسیم در ادامه درباره گران قیمت بودن برخی برنامه‌ها یادآور شد: برخی از برنامه‌های ما این چنین است که با حامیان مالی پیش می‌رود که به دلیل وجود برخی برندها امکاناتی را فراهم کرده‌اند. ما از آنها به نوعی حمایت می‌کنیم چون از تولیدکنندگان داخلی حمایت می‌کنند. با آنها همراهی صورت می‌گیرد و بخشی از هزینه‌ها را هم به عهده می‌گیرند. اما شبکه طبق عرف و قرارداد سازمان پیش می‌رود و رقم غیر عرف نمی‌دهد.

وی در پایان درباره ساخت برخی برنامه‌های موازی در شبکه‌ها عنوان کرد: برنامه‌هایی که گل می‌کنند و موفق هستند تکرار می‌شوند ما هم در شبکه نسیم این کار را انجام می‌دهیم و از موفقیت‌ها استفاده می‌کنیم دیگران هم طبیعتاً این کار را انجام می‌دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سروش صحت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برنامه کتاب باز شبکه نسیم ادامه درباره مدیر شبکه نسیم شبکه نسیم ممنوع الکار برنامه ها سروش صحت روی آنتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»

خبرگزاری مهر-گروه هنر-عطیه مؤذن؛ «هفت روز سیما» عنوان یک بسته خبری-تحلیلی است که در پایان هر هفته به بازخوانی متن و حاشیه اتفاقات خبری صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی می‌پردازد. همچنین در این بسته، نیم‌نگاهی هم به شایعات و اخبار غیررسمی داریم و در تلاش هستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن از مهمترین اخبار هفته در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی باخبر شوید.

امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه می‌توانید با شماره ۱۴۷ بسته خبری «هفت روز سیما» همراه شوید.

چهره هفته؛ مسعود اسکویی

معدود چهره‌ها و حرفه‌ای‌های رادیو هستند که تا آخر عمرشان در همین رسانه مانده و به آن وفادار می مانند. بسیاری از این رادیویی‌ها به دلایل مختلف بعد از مدتی به تلویزیون و یا حتی دیگر مدیوم های رسانه ای می روند. مسعود اسکویی گزارشگر و گوینده پیشکسوت از جمله همین حرفه ای های استثنایی بود که مدتی در حوزه گزارشگری ورزشی فعالیت کرد و سپس به رادیو رفت و سال ها در پشت میکروفن های رادیو صدایش درخشید.

اسکویی شاگردان بسیاری را هم در رادیو تربیت کرد و به صدای خاص رادیو معروف بود. وی از سال ۶۰ به بعد به رادیو رفت و مسابقات ورزشی را گزارش می کرد. او قدیمی ترین مجری کارشناس و گوینده ورزشی صداوسیما بود که دوره تهیه کنندگی برنامه های تلویزیونی را در آلمان گذراند.

هنرمندان و گویندگان رادیو نسلی از فعالان را تربیت کرده اند اما کمتر شناخته شده اند و کمتر این اقبال را داشته اند که در مقابل دوربین های تلویزیون به چهره بدل شوند. مسعود اسکویی البته جزو نامدارها بود که از او هم تصویر اندکی در رسانه ها وجود دارد و بیشترین ویدیوهایی که در این چند روز از او دیده شد به برنامه های «چهل تیکه» و «خندوانه» مربوط می شد که باز هم غنیمتی است.

گمانه زنی هفته؛ غیبت بهرام افشاری از پایتخت

یکی از شخصیت های «پایتخت» که در فصل های اخیر در کنار تیم حضور داشت و بازی او به چشم آمد بهرام افشاری با نقش بهتاش بود.

یکی از رسانه ها این هفته خبر داد که بهرام افشاری در فصل جدید «پایتخت» حضور ندارد و بعد گزارش های ویژه ای در فضای مجازی منتشر شد و از چرایی این غیبت پرسش کردند.

برخی نیز نبود او در این سریال را با هوتن شکیبا مقایسه کردند که اگرچه در سینما و در فیلم های سینمایی بعد از «لیسانسه ها» به یک ستاره بدل شد و نقش های اصلی بازی کرد اما بعد از آن دوباره با «فوق لیسانسه‌ها» به تلویزیون بازگشت و عوامل سریالی را که خود از شخصیت های اصلی‌اش بود تنها نگذاشت.

به این ترتیب بهرام افشاری این هفته به سوژه چندین گزارش خبری بدل شد و رسانه ها از همین زاویه او را رصد کردند. تمرکز بیش از حد برخی روی این موضوع هم کمی چالش برانگیز شد که ممکن است پروپاگاندایی برای این بازیگر بفروش این روزهای سینمای ایران باشد یا این که صرفاً یک مطالبه؟!

بهرام افشاری از سال گذشته با فیلم «فسیل» توانست به یک پدیده بدل شود و امسال هم فروش خوب «سال گربه» نشان داد که موفقیت فیلم های او چندان هم بی ربط به حضورش هم نیست.

حاشیه هفته؛ ممنوعیت حشاشین

سریال «حشاشین» مدتی است که به سوژه بحث برانگیزی بدل شده است. این سریال سوژه خود را روی حسن صباح گذاشته است که رهبر فرقه اسماعیلیه است. سریالی که در مصر ساخته شده و هزینه زیادی هم در میان سریال های عرب زبان برای تولیدش صورت گرفته است.

نگاه سریال به ایران و حتی رویکردهای نهایی آن در معرفی ایران در منطقه و پیوند زدن با برخی مسایل روز باعث شد تا سریال به دلیل آنچه تحریف از طرف ساترا اعلام شد، ممنوع شود.

پیمان جبلی رییس صداوسیما نیز در پی این حواشی به حذف سریال «حشاشین» از شبکه نمایش خانگی واکنش نشان داد و گفت: ساترا مسؤولیت دارد که جلوی هر آنچه که محتوای تحریف شده است و به فهم و درک اجتماعی لطمه می‌زند و افکار عمومی را منحرف می‌کند، بگیرد.

این سریال که در برخی سکوها و پلتفرم ها عرضه می شد با اعلام ساترا از این سکوها حذف شد. به این ترتیب دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکوهای نمایش خانگی ایران، فیلیمو هم این سریال را از روی خروجی خود حذف کرد.

یک نکته نسبت به چنین آثاری اطلاع رسانی تحلیلی به دور از جنجال است. اعلام ممنوعیت صرف در چند روز گذشته بیشتر باعث شد این سریال بر سر زبان ها بیفتد و مخاطب بخواهد این مجموعه را ببیند و صرفاً بر هیجان دیدن سریال افزوده شود. در کنار این اعلام ممنوعیت اما ساترا لازم است با نگاهی آسیب شناسانه تر درباره این مجموعه و حتی تحریف های آن سخن بگوید.

خبر هفته؛ فعلاً «نون.خ ۶» نداریم

سوال اولیه از همه برنامه سازان، تهیه کنندگان و کارگردانان در انتهای پخش یک اثر باکیفیت و غنی این است که آیا این آثار فصل جدیدی خواهند داشت یا خیر. با همین رویکرد اولین سوال بعد از پایان پخش سریال ها همین است که به فصل بعدی هم می رسند؟

به ویژه سریال هایی مثل «پایتخت»، «نون.خ» و «زیرخاکی» که بعد از چند فصل هم محبوبیت کسب کرده اند و هم طرفدارانی پیدا کرده اند که مشتاقانه منتظر هر فصل از این سریال ها هستند.

در نشست خبری «نون.خ» که این هفته برگزار شد یکی از سوالات از مهدی فرجی تهیه کننده سریال همین بود که قرار است این مجموعه فصل بعدی داشته باشد یا خیر. فرجی هم با اشاره به پست سعید آقاخانی بیان کرد که این فعلاً پایان «نون.خ» است و قرار نیست سریال فصل جدیدی داشته باشد.

سریال «نون.خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه کنندگی مهدی فرجی در پنج فصل تاکنون ساخته شده است و فصل پنجم با اقبالی بیشتر نسبت به فصل قبل توانست امسال در صدر سریال های پربیننده تلویزیون قرار بگیرد.

این فصل علی رغم حواشی ای که داشت برگ برنده های مختلفی رو کرد؛ هم سراغ یک قومیت دیگر رفت و باعث شد سریال یک بار دیگر تنوع مناطق مختلف ایران را به نمایش بگذارد و هم با پرداخت به صنایع دستی بار فرهنگی سریال را بالا برد.

این مجموعه در عین حال تلاش کرد در مناطقی مثل سیستان و بلوچستان فارغ از زیبایی های طبیعت این خطه از کشور، محرومیت های آنها را هم به تصویر بکشد و یا کولبرها را به دل قصه بیاورد.

پیشنهاد هفته؛ جعبه سیاه

برنامه «جعبه سیاه» با اجرای امیر عضد در ایام ماه مبارک رمضان از آنتن شبکه افق پخش شد و عجیب است که هیچ اطلاع رسانی برای این برنامه نشد. این چند روز اما وایرال شدن برخی ویدیوهای این برنامه باعث شد بیشتر در کانون توجه قرار بگیرد.

یکی از ویدیوهایی که این هفته باعث شد این برنامه مورد توجه واقع شود گفت و گو با احمد ابوالقاسمی قاری قرآن و داور «محفل» بود که درباره علاقه اش به موسیقی می گفت و ضمن یاد کردن از محمدرضا شجریان از علیرضا قربانی و نسبت فامیلی خود با او گفت که باعث شده در کنسرت هایش هم حضور داشته باشد.

همین بخش از برنامه باعث شد خیلی ها نسبت به برنامه کنجکاو شوند و بخواهند در جریان دیگر قسمت های آن قرار بگیرند.

هرچند «جعبه سیاه» برنامه رمضانی شبکه افق بود و پخش اصلی آن به پایان رسیده است اما بازپخش برنامه از شبکه افق در پنجشنبه شب ها ادامه دارد.

امیر عضد اجرای گفت‌وگوها را بر عهده دارد و داوود مرادیان تهیه کننده است.

کد خبر 6095094 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صدا و سیما ادعای هک شبکه خبر۲ را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • هفت محبوب پرسپولیس در باشگاه صدتایی‌ها
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»